De Kloosterhoeve

€ 45.000,-

jakloosterhoeve culinair 2016

Na het daverende succes van vorig jaar (meer dan 20.000 euro opgehaald), wordt er op zaterdag 1 oktober een tweede charitylunch georganiseerd. Mariska van Kolck en Jan Willem Roodbeen presenteren deze middag.
Meld je snel aan, vol is vol! Mail naar Marja@jafoundation.nl.


Voor wie?

Bedrijven kunnen hun relaties uitnodigen voor een bijzondere, geheel verzorgde middag tussen 12.00 en 18.00 uur. Maar ook particulieren die hun eigen steentje bij willen dragen, zijn van harte welkom om te komen lunchen en te genieten van het feestje na de lunch met cliënten van De Kloosterhoeve.


Bijdrage aan het goede doel:

Een tafel voor acht personen bedraagt 1.250 euro. Ook particulieren kunnen heerlijk komen lunchen. Een losse kaart kost 175 euro per persoon. Meld je aan via marja@jafoundation.nl. Bedrijven ontvangen een factuur. Met dit bedrag steun je de JAFoundation die kansarme kinderen in Suriname helpt én help je mee in de strijd tegen de ziekte van Huntington (onderzoek naar een geneesmiddel).


Sponsors:

Ons streven is om geen kosten te maken voor dit evenement dankzij sponsoren. Kun je iets betekenen of ken je iemand die iets kan betekenen? Neem dan contact op met Marja van der Made (marja@jafoundation.nl). We proberen alles gratis te krijgen.
Sponsoren kan door het schenken van ingrediënten voor de lunch (vlees, vis, wijnen etc.) of voor het feest van cliënten (drankjes en hapjes). Maar ook door middel van een financiële bijdrage waarvan wij ingrediënten kunnen kopen, goederen (bijvoorbeeld voor in de goodiebag) en diensten zijn meer dan welkom!

KH a140 1605 Poster Aankondiging JAKloosterhoeve Culinair 2016 web


Mooie veiling!

Sponsor het goede doel én krijg er iets moois voor terug! De veiling openen we vóór 1 oktober, zodat iedereen al mee kan bieden.


Wil je vooraf een bod doen?

Mail dan je naam, adres en telefoonnummer naar communicatie@drsn.nl. Vermeld in de e-mail waar je op wilt bieden en welk bedrag je biedt. Elke euro gaat naar wetenschappelijk Huntingtononderzoek.
Ook op 1 oktober kunnen mensen meedoen met de veiling. Dit kan door het invullen van een formulier. Het hoogste bod dat is binnengekomen wordt op 1 oktober aan het eind van de middag bekendgemaakt!


Link naar de website

Volg op Facebook