Concert Patch Adams

orchestra twente

€ 934,-

Concert "Patch Adams" staat in het teken van de ziekte Huntington

Op het concert zal AMC–onderzoeker Eric Reits (afkomstig uit Hengelo) spreken over de ziekte van Huntington. Het Campagneteam Huntington wordt gevormd door een viertal kernteam-leden die zich nauw betrokken voelen bij de ziekte en de wetenschapper Eric Reits. Melanie Kroezen (afkomstig uit Almelo) zal op het concert spreken namens het Campagneteam Huntington.

Symfonieorkest Orchestra Twente & Choir Twente geven op 10 juli 2016 het concert “Patch Adams” in het Muziekcentrum Enschede. Het concert is vernoemd naar de waargebeurde film “Patch Adams”. In de film worden wensen van zieke mensen vervuld.

Zij willen een steentje bijdragen aan de wens van de familie Desmet uit Overdinkel. Recent heeft de familie gehoord dat ook hun derde kind de juveniele vorm van Huntington heeft. De ziekte Huntington is ALS, Parkinson en Alzheimer in één. Claudia Desmet en haar man hebben drie kinderen met de ziekte van Huntington, de oudste, Giuliano, is deze week overleden aan de gevolgen van Huntington. Er bestaat nog geen geneesmiddel om de ziekte te behandelen. Ze zijn in actie gekomen om geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn, samen met het Campagneteam Huntington.

De wens van familie Desmet is om geld in te zamelen voor Campagneteam Huntington. Aan het einde van het concert is er een collecte. De opbrengst van de collectie gaat naar het Campagneteam Huntington.

We hopen op een volle zaal, om zo de familie Desmet een hart onder de riem te steken. Het concert vindt plaats in het Muziekcentrum Enschede, zondag 10 juli 2016, aanvang 15.00 uur. Meer info :Orchstra Twente / Kaartverkoop : Info@OrchestraTwente.nl