patrick verbaan

0,-

0,-

Hardloop topper Patrick Verbaan komt in actie

Hardloop topper Patrick Verbaan komt in actie voor het Campagne Team Huntington! Wil je hem steunen? Doe een donatie op zijn actiepagina en/of doe een bod op zijn veiling.

website

“De ziekte van Huntington is een ongeneeslijke ziekte en er zal nog vele jaren onderzoek nodig zijn om tot volledige genezing te komen. Net als bij bv. kanker is dit een verschrikkelijke ziekte die heel veel ellende met zich meebrengt en niet alleen voor de drager maar ook het gezin, de familie, en vrienden. Ook bij mij in de familie heerst Huntington, de ziekte die mijn lieve vader op 36 jarige leeftijd, maar tot nu toe ook mijn halve familie heeft kapot gemaakt, opgevreten, en uiteindelijk heeft gedood.

Ook dit jaar doe ik daarom weer mee met 5 km hardlopen bij de Golden Ten Loop in Delft waarbij mensen mij kunnen sponsoren/doneren en waar ik verleden jaar 500 euro heb opgehaald voor dit zelfde doel. Dit jaar doe ik daar ook de kuiprun (FunRun) bij met ook 5 km hardlopen om dan wederom via sponsoring en donatie`s zo veel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor onderzoek naar genezing van deze verschrikkelijke ziekte.

De Golden Ten Loop is dit jaar op 5 mei om 13:13 uur in het centrum van Delft.
De KuipRun (FunRun) is op 25 mei om 19:30 uur bij de Kuip in Rotterdam.