Walkathon 2016

Marion Schroen

€ 307,-

walkathon in Curaçao met medewerkers van BearingPoint Caribbean

Ik werk bij BearingPoint Caribbean en er werd onder alle medewerkers een raffle gehouden voor 5 kaarten voor de Walkathon.

De Walkathon is een loop van Tera Kora naar Westpunt (een kleine 40 km) over moeilijk begaanbaar terrein aan de Noordkust van ons eiland Curaçao. Deze sponsorloop wordt reeds jaren door de Tafelronde gelopen en staat garant voor blaren en spierpijn, maar vooral ook gezelligheid en telkens een mooi bedrag voor het goede doel!

Ik heb toen te kennen gegeven dat als ik zou worden ingeloot wil ik graag lopen om aandacht te vragen voor de ziekte van Huntington . De website www.doodgezwegen.nl heb ik vervolgens gedeeld op yammerbearingpoint om meer informatie te geven over deze zeer ernstige en op dit moment nog ongeneeslijke en erfelijke ziekte.

Ik heb dit bekend gemaakt in mijn vriendenkring en velen wilden het aantal kilometers sponsoren. Het totale bedrag dat ik heb opgehaald voor Huntington is ANG 607,-- .

Uiteindelijk hebben 10 BearingPointers de Walkathon gelopen! En onze creative designer heeft hiervan een prachtig filmpje gemaakt dat ik graag met julie deel.

https://youtu.be/C-5ExyfKn1o

test
test