ABAB Accountants en Adviseurs heeft een bedrag van € 3.800 gedoneerd aan Campagneteam Huntington.
John Verhagen, voorzitter raad van bestuur van ABAB, overhandigde de cheque aan Marijke Jacobs, secretaris van de stichting en gendraagster van de ziekte van Huntington.ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Meerdere collega’s bij ABAB droegen dit goede doel aan bij hun werkgever, mede omdat één collega in haar privésfeer bekend is met de ziekte. Campagneteam Huntington heeft als doel fundamenteel wetenschappelijk onderzoek te financieren dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden. Ze vergroten de bekendheid van Huntington en proberen voldoende fondsen te werven aan de hand van een landelijke campagne.
De donatie van ABAB gaat rechtstreeks naar het financieren van onderzoek.

John Verhagen: "Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan organisaties en personen die onze steun goed kunnen gebruiken.
In dit geval is het extra bijzonder dat we kunnen bijdragen aan een goed doel, waarmee een medewerker persoonlijk bekend is.
Wij zijn blij dat wij met onze donatie een bijdrage kunnen leveren aan onderzoek naar deze dodelijke erfelijke ziekte.”

Marijke Jacobs van Campagneteam Huntington: “Wij zijn als Campagneteam Huntington enorm blij met deze prachtige donatie.
Dit brengt ons weer een stapje dichter bij ons doel, en samen maken we écht het verschil.
Wij bedanken ABAB voor de oprechte aandacht en geweldige bijdrage!"

Over ABAB:
ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en ruim zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB ontzorgt klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies. ABAB, allround en alert.

www.abab.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

mr. J.P.M. (John) Verhagen, voorzitter raad van bestuur

T 013 - 464 71 00 E john.verhagen@abab.nl